WEBSHOP ONLINE:

www.julien-deluxe.com

Barbier Christophe werkt met exclusieve mannenproducten voor haar, baard en scheren zoals o.a. Monsieur Barbier, Sapiens, Taylor of Old Bondstreet, Pirates of the Barbertime, Suavecito, American Crew, Men’s Master, Corleone, Reuzel, Layrite, Apothecary87, Uppercut Deluxe, dr K Soap Company, Oak, Mr Bear Family, enz. Voor de Oldschool kapsels wordt er gebruik gemaakt van pommades op water of oliebasis.

Een overzichtelijk, duidelijk en kwaliteitsvol assortiment naar de wensen van de hedendaagse man, zowel verkrijgbaar in onze stenen winkel als in onze webshop. Het volledige online aanbod vind je terug in onze Men’s Grooming Collectie. Christophe geeft je graag tips en advies over de producten die voor jou geschikt zijn en hoe je ze thuis kan gebruiken.

Het merk Julien Deluxe is ondertussen uitgegroeid tot een lifestyle merk voor de hedendaagse man en vrouw. Styling en verzorging, outfit, accessoires, tafelen, home en interieur. Alles wat een man en een vrouw nodig hebben voor die onweerstaanbare aantrekkingskracht:

Men’s GroomingMen’s Outfit – Ladies Care – Ladies Outfit – InterieurTafelen – Digitale Cadeabon Fysieke Cadeaubon


Collectie in de kijker:

Heb jij onze collectie  Manden al gezien? Ontdek ze bij Julien Deluxe!